Elbilspool i Borås

Nu har Sunfleet i samarbetet med Borås elhandel utökat med 3 elbilar utöver de 3 bilar de har haft sedan tidigare. Utöver bilarna har det även ansökt pengar från Klimatklivet och satt upp 9 Laddstolpar så att det finns 6 st. laddstolpar för personer som behöver ladda centralt i Borås. Borås elhandel anordnade en invigning med olika aktiviteter. De bjöd på mat och dryck och man fick testa elbilarna. Man hade även möjlighet att delta i en tipspromenad där man kunde vinna en helg med en av elbilarna

För att hålla i invigningen hade man bjudit in Pär Holmgren som klimatexpert han är ju även aktuell som toppkandidat till Europaparlamentsvalet. Utöver att sköta om den högtidliga invigningen så berättade Pär två gånger om klimatfrågan vilket han har stor kunskap om som utbildad meterolog och efter att ha arbetat som det på SVT har han skrivit böcker och föreläst om klimatfrågan i många år, senaste åren har han arbetat med klimatfrågor för försäkringsbolaget Länsförsäkringar