Jobbsökssajter

 

Här kan du hitta ditt nästa jobb!

Vi tipsar om sidor som kan hjälpa dej hitta rätt arbete, ett sommarjobb!

af_logo_facebook

Arbetsförmedlingen är störst på flest arbeten. De finns i hela landet. Du kan skriva in dig, söka lediga jobb, träffa arbetsgivare, få hjälp att hitta rätt information när du vill studera eller jobba utomlands. Finns som app att ladda ner.

indeed

Indeed, här skriver du in jobbtitel, nyckelord eller företagets namn och vilken ort, län eller postnummer du vill få dina träffar på. Du kan lägga upp ditt CV. Här finns en hel del jobba att söka. Finns som app att ladda ner.

logotype

grönajobb.se är som det låter en sida som inriktar sig på det Gröna. Jobben finns inom trädgård, djurskötsel, odlingar, helgavbytare, veterinär, jobb på företag som inriktar sig på mark, miljö, lantbruk med mera. De har också information och tips om gröna jobb, intervjuer, de olika yrkesområdena, och om Gröna kort (som ett körkort inom produktionsområdena yrkesodling, trädgård, mjölk och gris).

blocket_jobb_logo_extra

Blocket Jobb en marknadsplats där du söker enkelt på Vad och Var.

logotype_v2

Jobb.nu en sajt där du söker via stad. Denna sida har inte så många jobb men det kan vara just det du söker.

monster-logo

Monster finns för Android, iPhone och IPad. Du söker på jobb, ort, län eller postnummer. Finns också en sökruta för yrkeskategori, om du hellre vill gå den vägen i sökandet. Mer tips och råd finns, som jobba utomlands, CV-exempel, intervjufrågor med mera.

metrojobb-large

Metrojobb har mer än bara söka jobb, du kan också få information och tips om ditt personliga brev, hur du förhandlar din lön, vanliga frågor och svar på intervjun, om att nätverka, karriär, om jobb och hälsa, hur sociala medier kan hjälpa dej med mera.

product-1171244

Jobbsafari visar dig en översikt över lediga jobb som annonseras på internet i Sverige. Vidare kan du testa dig själv i ”Stresstest”, ”Jämför din lön” till exempel. Du kan få goda råd om jobbsökning, med hjälp av Textmaskinen klicka dej igenom så du sist har en ansökan.

logga

Offentliga Jobb är största söksidan i Sverige för lediga jobb inom den offentliga sektorn. Även på denna sida kan du få information och råd om hur du söker jobb. CV och personligt brev, löneförhandling och om arbetsskador.

logo-brightbg-payoff-twotone-350

NetJobs har specialiserat. Inne på deras sida kan man välja vilket yrkesområde man vill söka jobb. Som till exempel ”Lediga jobb inom pedagogik och utbildning”, klicka då in dej på pedagogjobb.se så har du där jobb du kan söka som NO-lärare, svensklärare, elevassistent. Om du hellre vill hitta jobb inom försäljning klickar du in dej på saljjobb.se där du hittar jobb inom kundtjänst, detaljhandel med flera.

webbjobb-io-logo

Webbjobb.io där de samlat de allra populäraste och senaste webbjobben. Om du söker jobb som till exempel systemutvecklare, databastekniker, 3D-programmerare eller drifttekniker.

logga2

Butiksjobbet.se är till dej som vill göra karriär inom butik. Du kan läsa om karriärtips, jobbintervjuer, löneförhandling, om sommarjobb i butik och självklart kan du söka lediga butiksjobb här.

logo_sommarjobb

Sommarjobb.se där du kan hitta lediga jobb inför sommaren. Där finns information om lagar och regler, branscher & yrken och en guide till jobbet. Du kanske funderar på att jobba i Norge, då har du praktiska råd och vad du bör veta och känna till om det här.

utlandsjobb

Utlandsjobb.nu är en sida där du kan var i världen du vill jobba, som Afrika, Latinamerika, Oceanien, Asien, Europa, Nordamerika eller som Volontär utomlands. Det går söka på just ett speciellt land man är intresserad av. Här står om att jobba i Kina, Japan, Chile, New York eller att jobba på Kibbutz.

logo

Helse og sosialjobb.no har jobb i Norge. Du kan söka jobb via kategorier. De har också sommarjobben. Sidan är på norska.