Manar Motor

Företaget Manar Motor startades år 1997 av Hani Faik Omer. Ägaren har nu jobbat i 18 år som bilmekaniker. I sitt yrke ger Hani bilservice, reparerar bilar, gör elsökningar på bilar och åtgärdar besiktningstvåor. Hanis har en lång erfarenhet av bilreparationer och han säger själv att det och hans trogna kundkrets är en styrkan i hans företag. Majoriteten av företagets kunder är Sjöbobor där också företaget ligger. Hanis mål är att alltid utföra bra arbeten till rimliga priser.

 

bil2

Hani har irakisk bakgrund och utbildade sig i hemlandet till biltekniker. Han flyttade till Sverige 1992 och efter några års studier startade han Manar Motor som firar 20-års jubileum om bara ett par år.

När vi frågar om vad som är det bästa med att arbeta som bilmekaniker så svarar han att – När man gör ett bra jobb så blir kunderna glada och jag har gillat att fixa med bilar sedan jag var liten.
Arbetstiderna kan skilja sig mycket åt men han börjar sin arbetsdag oftast med en kopp kaffe kl 09.00 och slutar oftast runt 17.00. Hans framgångsfaktorer är att göra ett bra och till lagom priser.
Just nu så ser Hani ljust på framtiden då hans bokningsböcker nästan är fulla ett tag framöver.

 

bil3